Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες σε Ξυλιάτο και Μιτσερό

Κόκκινη Λίμνη
Reading Time: < 1 minute

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο και στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, στο πλαίσιο των ερευνών για τις υποθέσεις δολοφονιών, που φέρεται να ομολόγησε ο 35χρονος ύποπτος.

Σε δήλωσή του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι η ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις έρευνες και θα ληφθούν και καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα. Επίσης, το Γραφείο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ενεπλάκη από την αρχή στην υπόθεση εξετάζει τεκμήρια που παραλήφθηκαν σε σχέση με ηλεκτρονικά δεδομένα.

Δείτε επίσης:  Τοποθέτηση ΔΗΣΥ για κατασκοπευτικό βαν

Σήμερα θα συνεχιστούν και οι νεκροτομές επί των σορών των δολοφονημένων γυναικών που εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής. Τις νεκροτομές θα διενεργήσει ο εμπειρογνώμονας από το Ηνωμένο Βασίλειο σε συνεργασία με Κύπριους ιατροδικαστές.

Εξάλλου, σήμερα οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες θα έχουν συνάντηση στη διάρκεια της ημέρας με την ανακριτική ομάδα για συζήτηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν τις πτυχές της υπόθεσης, όσον αφορά μαρτυρίες, τεκμήρια κτλ.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και τη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο ολοκληρώθηκαν χθες χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Δείτε επίσης:  Γ. Εισαγγελέας: Δεν δικαιολογείται, επί του παρόντος, παρέμβασή μου στο θέμα του κατασκοπευτικού βαν

Οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες επισκέφθηκαν χθες τα τέσσερα σημεία όπου διεξήχθησαν ή διεξάγονται έρευνες, δηλαδή το μεταλλείο Μιτσερού, την Κόκκινη Λίμνη, τη Λίμνη Μεμί και το πεδίο βολής Ορούντας.

Χθες το πρωί οι εμπειρογνώμονες έτυχαν ενημέρωσης για την πορεία των ερευνών από τον επικεφαλής αξιωματικό των αστυνομικών ερευνών για εξιχνίαση των υποθέσεων. Συναντήθηκαν επίσης με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

In the news
Load More