Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίας Νάπας

Καλοκαιρινό Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Νάπας
Reading Time: < 1 minute

Τρεις εκδηλώσεις του Καλοκαιρινού Πολιτιστικού Προγράμματος έχουν απομείνει το μήνα Σεπτέμβριο, πριν από την έναρξη των τετραήμερων εκδηλώσεων του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, στις 26-29 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην πρώτη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στην Πλατεία Ηρώων-Γενιά Κεμιτζιή, στις 9.00μ.μ, το Μουσικό Σχήμα Άδμητου Πιτσιλλίδη, στο πλαίσιο των εορτασμών του για τα 25 χρόνια ζωής του σχήματος, θα παρουσιάσει τη συναυλία «Θαλασσινά Φεγγάρια».

Δείτε επίσης:  Άρχισαν οι εργασίες συντήρησης των ενετικών τειχών στη Λευκωσία

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών που αναφέρονται στη θάλασσα, το φεγγάρι και τον έρωτα. Συμμετέχει στο τραγούδι η Λίζα Θεοφάνους.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας στις 9.00μ.μ το Χορευτικό Εργαστήρι «Χορόκραμα», θα παρουσιάσει την παράσταση «Η Δύναμη του Κόκκινου στο απέραντο Λευκό».

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Λευκονοίκου συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Η τρίτη και τελευταία εκδήλωση για το μήνα Σεπτέμβριο είναι οι «Αναλαμπές», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις γειτονιές της Αγίας Νάπας, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 8.00μ.μ.

Η είσοδος στις πιο πάνω εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

In the news
Load More