Τελική Εκδήλωση του έργου Interreg Europe «HoCare»

Reading Time: 1 minute

Κάτω από τον γενικό τίτλο «Καινοτόμες λύσεις στον τομέα της Κατ’ οίκον Περίθαλψης μέσω της ενδυνάμωσης του τετραπλού έλικα συνεργασίας στην τοπική αλυσίδα καινοτομίας» θα πραγματοποιηθεί η Τελική Εκδήλωση του έργου Interreg Europe «HoCare».

Το συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λευκωσίας (ΑΝΕΛ) θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών από τις 09:00 μέχρι τις 13:00.

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν:

• Τα κυριότερα αποτελέσματα που έχουν προκύψει κατά την υλοποίηση του έργου
• Ο αντίκτυπος του έργου σε σχέση με τη βελτίωση των σχετικών πολιτικών στα 8 κράτη μέλη της ΕΕ που εκπροσωπούνται στο εταιρικό σχήμα.

Δείτε επίσης:  Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

Σημειώνεται ότι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει στην εκδήλωση, μέσω ερωτήσεων, τοποθετήσεων αλλά και ανταλλαγή απόψεων με όλους τους εταίρους.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, στο Συνέδριο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πολιτικά πρόσωπα που επηρεάζουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τις πολιτικές υγείας, από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ που εκπροσωπούνται στο εταιρικό σχήμα όπως η Λιθουανία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Πορτογαλία, η Σλοβενία αλλά και η Κύπρος.

Δείτε επίσης:  Ενώπιον Δημάρχων Λευκωσίας το κυκλοφοριακό της Λευκωσίας

Παράλληλα, στις 10:50 π.μ θα διεξαχθεί διάσκεψη τύπου στην παρακείμενη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λατσιών.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας, κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου

In the news
Load More