Το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου ανάβει πράσινο φως για Δημοτικές Εκλογές

Reading Time: < 1 minute

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές για ανάδειξη νέων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2016, έχει την ευθύνη της διαδικασίας καταρτισμού των ψηφοδελτίων στους κατεχόμενους Δήμους και Κοινότητες της Επαρχίας Αμμοχώστου. Η ευθύνη αυτή απορρέει από τους Κανονισμούς Λειτουργίας του Κόμματος.

Σε ανακοίνωση της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και φίλους του Κόμματος για υποβολή εισηγήσεων, προτάσεων και απόψεων όσον αφορά στους κατεχόμενους Δήμους και Κοινότητες της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Δείτε επίσης:  Κάβο Γκρέκο: Παρελθόν οι κεραίες, μετά από έντονες πιέσεις του Δήμου Αγίας Νάπας

Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι σημαντικές για τις τοπικές κοινωνίες και την κοινωνία ευρύτερα. Στους κατεχόμενους Δήμους και Κοινότητες έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για να διατηρηθεί η ελπίδα για απελευθέρωση, επιστροφή και επανένωση ζωντανή.

Είναι λοιπόν απαραίτητη η συμμετοχή των μελών και φίλων του Κόμματος στην πιο πάνω διαδικασία και τους καλούμε να υποβάλουν τις εισηγήσεις τους μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2016 στην Επαρχιακή Επιτροπή.

Δείτε επίσης:  Αγία Νάπα-Σωτήρα και Λιοπέτρι ενημέρωσαν Οικολόγους

Τέλος αναφέρει ότι, στην πορεία της διαδικασίας η Επαρχιακή Επιτροπή δύναται να οργανώσει ειδικές συσκέψεις μελών και φίλων για συγκεκριμένους δήμους και κοινότητες.

Ανακοινώσεις θα γίνονται μέσω του τύπου ή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ΑΚΕΛ Αμμοχώστου.

In the news
Load More