Το ΑΞΙΚ πρόσφερε γεύμα στα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

Reading Time: 1 minute

Το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου ΑΞΙΚ παρέθεσε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, γεύμα στα παιδιά των προγραμμάτων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας – Ουράνιο τόξο» και του Έργου «Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές», στο πλαίσιο της πρακτικής εξάσκησης των φοιτητών του, υπό τη καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους κύριου Ανδρέα Κάσινου.

Δείτε επίσης:  Η Μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης με απλά λόγια

Πενήντα πέντε παιδιά μαζί με τις συνοδούς τους είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικιλία εξαιρετικών φαγητών και γλυκών, ιδιαίτερα φτιαγμένα για αυτά. Ακολούθως οι φοιτητές διοργάνωσαν κουίζ για τα παιδιά με θέμα τους καλούς τρόπους στο τραπέζι.

Παρούσες στο γεύμα ήταν η διευθύντρια του ΑΞΙΚ κυρία Εύη Σωτηρίου, η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου, Δημοτική Σύμβουλος κυρία Κάτια Απέγητου, και η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Ελένη Λουκαΐδου. Η κυρία Απέγητου ευχαρίστησε θερμά το ΑΞΙΚ για την ιδιαίτερη αυτή προσφορά και εξήρε το έργο εκπαιδευτών και φοιτητών.

Δείτε επίσης:  Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

In the news
Load More