Το πάρκο Ακρόπολης μεταμορφώθηκε σε ένα κήπο γεμάτο βιβλία

Reading Time: 1 minute

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο πάρκο της Ακρόπολης το 4ο Nicosia Book Festival και κατά τη διάρκεια των δύο ημερών δημιουργοί και αναγνώστες, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές παρουσιάσεις και να έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους βιβλία.

Στο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν πέραν των 40 δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, που είχαν στο επίκεντρο τους το βιβλίο ενώ φιλοξένησε περίπου 60 διαφορετικούς φορείς που ασχολούνται με το βιβλίο όπως βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, πανεπιστήμια, συνδέσμους και οργανώσεις.

Δείτε επίσης:  Ενώπιον Δημάρχων Λευκωσίας το κυκλοφοριακό της Λευκωσίας

«Ως οργανωτική επιτροπή του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές για την σημαντική βοήθεια τους. Ευχαριστούμε επίσης του χορηγούς μας για την πολύτιμη στήριξη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον μεγάλο χορηγό, CYTA και στον πολιτιστικό χορηγό, Ελληνική Τράπεζα. Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους συνδιοργανωτές Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, Δήμο Στροβόλου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης:  Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

In the news
Load More