Το Perwoll παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό»

Οκτώ με ένα σκοπό
Reading Time: < 1 minute

To Perwoll υπερήφανα παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό», το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχή χρονιά στις 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το φιλανθρωπικό fashion show διοργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Έγκωμης και τελεί υπό την Υψηλή Προστασία της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη.

Φέτος, τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στη στήριξη του Οργανισμού Hope For Children CRC Policy Center για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και του Panos Evripidou Foundation το οποίο συμβάλλει στη στήριξη των οικογενειών πρόωρων νεογνών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από τις 5 προηγούμενες διοργανώσεις κατορθώθηκε να συλλεχθεί ποσό άνω των €100,000, το οποίο διατέθηκε σε ιδρύματα και οργανισμούς με σκοπό την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Το show θα προσφέρει ένα πλούσιο high-tech θέαμα και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εντυπωσιακές δημιουργίες των γνωστών Κύπριων σχεδιαστών Calia Monoyiou, Complice Stalo Theodorou, Elina Leventi, Constantinos Vasiliades, Kristo Avraam, Polyxeni Pazarou, Marios Gregoriades Jewellery και Chris K. Στην εκδήλωση συμμετέχει και η Mindy by Iliana.Την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι Ανδρέας Φαλάς και Μαρία Ονησιφόρου.

Οκτώ με ένα σκοπό

In the news
Load More