Υποψήφιος Δήμαρχος ο Γιώργος Νικολέττος στο Δήμο Παραλιμνίου

Reading Time: 2 minutes

Με αισθήματα ειλικρινούς εκτίμησης και αγάπης, απευθύνομαι σε εσάς για να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Παραλιμνίου, ως ανεξάρτητος υποψήφιος, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση ο Γιώργος Νικολέττος εξηγγειλε την υποψηφιοτητα του η οποια αναφέρει ότι ‘’Η απόφασή μου λήφθηκε με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την περαιτέρω προσφορά στα κοινά. Οι τρεις θητείες μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, μία εκ των οποίων στο αξίωμα του Αντιδημάρχου, πιστεύω ότι μου έχουν προσφέρει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώσεις.

Το Παραλίμνι αξίζει και μπορεί καλύτερα. Με αυτή την πεποίθηση, με αγάπη για την πόλη μας και όρεξη για σκληρή δουλειά, θέτω ενώπιον σας την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Παραλιμνίου. Τη θέτω με όραμα, στόχο και αποφασιστικότητα. Για το Παραλίμνι που θα αξιοποιεί τις δυνατότητές του στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Γιώργος Νικολέττος ΑυτοδιοίκησηCY

Στόχος μου είναι η ανάπτυξη του Παραλιμνίου και η ευημερία των ανθρώπων του, με ισονομία και αξιοκρατία. Μπορούμε να καταστήσουμε το Παραλίμνι έναν πρότυπο Δήμο, στην οργάνωση, τις υπηρεσίες, τις σύγχρονες υποδομές, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Δείτε επίσης:  Καλλένος – Μαλαχουρίδης: Εντός πλάνου ο νέος Δήμος

Το Παραλίμνι χρειάζεται ένα Δήμαρχο που να ακούει όλους τους δημότες και να αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους. Ένα Δήμαρχο που να νοιάζεται. Οι απόψεις, η φωνή και οι εισηγήσεις των Δημοτών όχι μόνο θα ακούγονται αλλά και θα υλοποιούνται.

Πάντοτε πίστευα στην αξία του διαλόγου, της σύνθεσης ιδεών και της αξιοποίησης όλων των δυνάμεων για το κοινό καλό. Ο στόχος να αλλάξουμε το Παραλίμνι προς το καλύτερο, μόνο συλλογικά μπορεί να επιτευχθεί. Απευθύνομαι σε όλους σας, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης, γιατί η τοπική κοινωνία πρέπει να τίθεται πάνω από κόμματα, ιδεολογίες και συμφέροντα.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, απαιτείται η συλλογική γνώση. Γι’ αυτό, το πρόγραμμά μας για να αλλάξουμε το Παραλίμνι το διαμορφώνουμε μαζί. Μέσα από ένα ελεύθερο και ανοικτό διάλογο με τους δημότες και τα οργανωμένα σύνολα, καταγράφουμε ιδέες και εισηγήσεις, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας και θα τεθούν εκ νέου ενώπιον σας. Προσβλέπω στην εμπλοκή όλων σας σ’ αυτή τη δημιουργική και συμμετοχική διαδικασία. Πολλοί δημότες μας κατέχουν εξειδικευμένες επαγγελματικές και επιστημονικές γνώσεις οι οποίες πρέπει να αξιοποιηθούν. Επιδίωξή μας πρέπει να είναι η διαμόρφωση ενός πολύ συγκεκριμένου αναπτυξιακού σχεδιασμού, ο οποίος θα περιλαμβάνει ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις, με έργα ουσίας που θα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και όχι έργα και ενέργειες βιτρίνας ή εντυπωσιασμού. Επιδιώκουμε μια ουσιαστική αλλαγή που δεν θα σταματήσει στις εκλογές, αλλά θα είναι μια διαρκής διαδικασία.’’

Δείτε επίσης:  Σε μια λαμπρή τελετή παρουσιάστηκε η 5η ποιητική συλλογή του Δημάρχου Γερίου

Τέλος αναφέρει ότι, ‘’Το Παραλίμνι έχει πολλές προοπτικές. Γι’ αυτό χρειάζεται έναν Δήμαρχο προσιτό, ευσυνείδητο και ειλικρινή, που θα υλοποιεί τις δεσμεύσεις του. Έναν Δήμαρχο αξιόπιστο, που με τις γνώσεις, την ικανότητα διοίκησης, τις γνωριμίες και προσβάσεις, μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μέσα από τη διεκδίκηση έργων από το κράτος και προγραμμάτων και κονδυλίων από την Ευρώπη.’’

In the news
Load More