Φεστιβάλ αφήγησης και παιχνιδιού – Ο Τζερόνιμο έρχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους

Reading Time: 3 minutes

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου – Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019
Φεστιβάλ αφήγησης και παιχνιδιού Τζερόνιμο Στίλτον!

Μια γιορτή της φαντασίας και των ιστοριών που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα!
• Δώδεκα παιχνίδια Τζερόνιμο και Τέα Στίλτον για παιδιά
•Τέσσερα εργαστήρια φιλαναγνωσίας για εκπαιδευτικούς, με έμφαση το εικονογραφημένο βιβλίο
• Έκθεση βιβλίου Τζερόνιμο και Τέα Στίλτον
• Διαγωνισμός μικρής εικονογραφημένης ιστορίας, για παιδιά έως 12 ετών! και…
• Μασκέ πάρτι στο «Μουσείο Παραμυθιού» (της Ποντικούπολης)!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η προκράτηση.
Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22376522.

Tea afternoons… με τον υπέροχο «Μάγο του Οζ»

Τα απογεύματα του Νοέμβρη η υπέροχη ιστορία «Ο μάγος του Όζ» θα ζωντανέψει στο Μουσείο Παραμυθιού μέσα από ένα διαδραστικό θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα δίνοντας στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να γνωρίσουν το βιβλίο του Baum L.Frank . Στη συνέχεια τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια κατασκευή εμπνευσμένοι από την ιστορία.

Παράλληλα οι γονείς θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν το τσάι τους στην γκαλερί του Μουσείου « Τσάι με την Αλίκη»
Προσκαλέστε τους αγαπημένους σας φίλους, δημιουργήστε μια ομάδα 8-12 παιδιών , επιλέξετε την ημέρα και ώρα και το μουσείο θα είναι διαθέσιμο μόνο για την παρέα σας!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η προκράτηση.
Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22376522.

Δείτε επίσης:  Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το ΑΤΡ Finals στο Λονδίνο

Δανειστικά καλάθια εξερεύνησης Μουσείου Παραμυθιού «Ένα καλάθι μια φορά…»
«Loan exploration baskets…»

ΕΝΑΡΞΗ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Τα καλάθια αυτόνομης ξενάγησης και εξερεύνησης του Μουσείου Παραμυθιού έχουν σχεδιαστεί ως οδηγοί για μια δημιουργική επεξεργασία του χώρου του μουσείου κατά τη διάρκεια επίσκεψης οικογενειών ή μικρών ομάδων με παιδιά ηλικίας 5+ ετών, με ενήλικες συνοδούς.
Τα καλάθια προτείνουν δυο διαφορετικές διαδρομές, στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά, και μπορούν να παραχωρηθούν στους επισκέπτες, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση, με την αγορά εισιτηρίου για το μουσείο.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η προκράτηση.
Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22376522.

«Little Yogis Stories» στο Μουσείο Παραμυθιού για παιδιά 2-5 ετών

ΕΝΑΡΞΗ: ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2019

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ!

Το Μουσείο Παραμυθιού υποδέχεται τους μικρούς μπόμπιρες 2-5 χρόνων σε ένα νέο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτούς!

Το «Little Yogis Stories» αποτελεί ένα διαδραστικό βιωματικό πρόγραμμα yoga που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2-5 χρόνων και τις μαμάδες τους . Το πρόγραμμα αξιοποιεί λαϊκά παραμύθια και βιβλία παιδικής λογοτεχνίας και μέσω της yoga στοχεύει στην ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων στα παιδιά καθώς επίσης στην ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, της φαντασίας και της δημιουργικότητας τους. Τα παιδιά μέσω του «Little Yogis Stories» μαθαίνουν να αγαπούν τον εαυτό τους, να ελέγχουν το σώμα τους, την αναπνοή τους, τις σκέψεις τους και να ηρεμούν. Μέσα από μία σειρά ασκήσεων που μιμούνται ζώα, αντικείμενα και διάφορες άλλες φιγούρες, τα παιδιά παίζουν, αποθηκεύοντας αισθητηριακά και ψυχοκινητικά τη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος, για να τη χρησιμοποιήσουν και στις υπόλοιπες δραστηριότητες που συμμετέχουν ή στην καθημερινή τους ζωή.

Δείτε επίσης:  Κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία

Εμψυχώτρια προγράμματος: Εύα Χριστοδούλου, πιστοποιημένη δασκάλα παιδικής γιόγκα Yoga Alliance USA Και πιστοποίημενη δασκαλα 200hrs World Yoga Alliance.Έχει εκπαιδευτεί στο πρόγραμμα Flower Kids Yoga TT και στο πρόγραμμα 200hrs World Yoga Alliance. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία, Δημόσιες σχέσεις και παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις Δημιουργικές Τέχνες και Εμψύχωση. Έχει εμπειρία στην εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα δημιουργικής απασχόλησης, ψυχαγωγίας, αφήγησης και δραματοποίησης παραμυθιών και διδάσκει παιδική yoga.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 22376522 και μέσω email στο info@fairytalemuseum.org.cy

Γενέθλια σε έναν κόσμο παραμυθένιο!
Το Μουσείο Παραμυθιού ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί πάρτι γενεθλίων, προσφέροντας ένα δημιουργικό και εναλλακτικό πρόγραμμα για τα παιδιά που αναπτύσσει τη φαντασία και προσφέρει χαρά και διασκέδαση!Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@fairytalemuseum.org.cy ή στο 22376522 για να σας ενημερώσουμε για τα πακέτα μας.

In the news
Load More