Φεστιβάλ Λάρνακας με Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννη Κότσιρα

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιάννη Κότσιρα
Reading Time: < 1 minute

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι δυο από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού.

Φέτος, ξανασυναντιούνται επί σκηνής μετά από μία εικοσαετία και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο από τις ερμηνείες τους. Από το «Δυνατά» και το «Καληνύχτα τα Φιλιά» ως το «Κάθε Φορά» και το «Εφάπαξ», από το «Μένω εκτός» ως την «Αλεξάνδρεια» και με αναφορές σε κλασικά λαϊκά τραγούδια όπως τα «Θέλω Κοντά Σου Να Μείνω», «Πρώτη Φορά», «Μη Μου Ξαναφύγεις Πια Μάγκα Μου» και τα «Μαύρα Μάτια Σου» ως το «Κόκκινο Φουστάνι» και τη «Χάντρα Θαλασσιά», η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας μπλέκουν τραγούδια και διαθέσεις και παρασέρνουν μαζί τους το κοινό.

Δείτε επίσης:  Ευαγγελίδης: Ο Δήμος Αραδίππου προκρίνει συνένωση με Κελιά, Τρούλλους και Ορόκλινη

Το ντουέτο τους με τίτλο «Δυο ζωές» σε μουσική Γιώργου Καραδήμου και στίχους Λήδας Ρουμάνη γράφτηκε με αφορμή τη συνεργασία τους και βρίσκεται στην κορυφή των playlist των ραδιοφώνων.

Μουσικοί: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μπουζούκι)

Δείτε επίσης:  Αυτή είναι η τελευταία μέρα εξόφλησης Δημοτικών Φορολογιών στο Δήμο Λάρνακας

Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη

Σχεδιασμός ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Στρατής Καραδημητράκης

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κότσιρας, Λήδα Ρουμάνη

Τετάρτη 17 Ιουλίου – 9:00 μ.μ.

Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας

Είσοδος €25 & €20

Προπώληση: www.tickethour.com.cy, ACS Courier, Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου

In the news
Load More