Χριστούγεννα στα Λιβάδια με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα

Χριστούγεννα
Reading Time: 2 minutes

Στα Γιορτινά του ντύνεται ο Δήμος Λιβαδιών και με συνοδοιπόρο τον Άγιο Βασίλη προγραμματίζει μια σωρεία από Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Μικροί και μεγάλοι αναμένεται να ζήσουν αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες γεμάτες χαμογέλα, λιχουδιές, παιχνίδια και δώρα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Άγιος Βασίλης – Φωταγώγηση: Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 4 μ.μ

Ο Άγιος Βασίλης με την άμαξα του, συνοδευόμενος από μικρούς και μεγάλους θα εκκινήσουν από το Β Δημόσιο Νηπιαγωγείο Λιβαδιών, με τελικό προορισμό την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση στις 5 μ.μ και θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Τα παιδάκια θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Υπογραμμίζεται, ότι στο χώρο θα λειτουργούν Χριστουγεννιάτικα περίπτερα από τις 4 μ.μ μέχρι τις 7 μ.μ με γλυκά, αλμυρά, κρέπες, κάστανα, σιταροπούλες, ζεστά και κρύα ροφήματα, ενώ κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το μουσείο καλαμουργικής θα είναι ανοικτό προς το κοινό και θα υπάρχουν εκθέσεις εντός του μουσείου.

Δείτε επίσης:  Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Εθελοντισμού 2021

Λεωφόρος Χριστουγέννων – Λεωφόρος αγάπης: Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 11πμ – 5 μ.μ

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής – Πλατεία Αγνοουμένων, όπου το κόκκινο λεωφορείο (χριστουγεννιάτικο) θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.

Στην εκδήλωση θα παρέχεται στους μικρούς μας φίλους Δωρεάν Face painting, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα προσέλθει στην πλατεία, για να χαρίσει δώρα στους μικρούς μας φίλους. Επιπρόσθετα, τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά από το παιδικό – θεατρικό εργαστήρι.

Στο τέλος θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία του Δήμου Λιβαδιών, με μαέστρο τον Νικόλα Θεράποντος.

Δείτε επίσης:  Η Δήμαρχος Λακατάμιας απαντά σε δημοσίευση της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΣΥ Λακατάμιας

Σημειώνεται ότι στο χώρο, θα λειτουργούν Χριστουγεννιάτικα περιπτερά από τις 11π.μ – 5 μ.μ με σπιτίσια γλυκά, φαγητό, κάστανα, σιταροπούλες, ξηρούς καρπούς, ζεστά και κρύα ροφήματα, βιβλία, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικα δώρα και ανθοδημιουργίες.

Ο Δήμος υπογραμμίζει ότι, σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση σε υπαίθριο χώρο, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην κλειστή αίθουσα του γυμνάσιου Λιβαδιών.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 1019

Το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την παιδική χριστουγεννιάτικη ταινία “oops! Noah in gone” (στα ελληνικά), στο K-CINEPLEX στις 11 π.μ – 1 μ.μ.

In the news
Load More