Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος «Ανοικτό Σχολείο» για την περίοδο 2026-2027, το οποίο θα υλοποιηθεί σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Λευκωσίας.
Το πρόγραμμα, που πραγματοποιείται με τη χορηγία του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και τη στήριξη της Σχολικής Εφορίας Λευκωσίας, περιλαμβάνει ανανεωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και νέα τμήματα για παιδιά και ενήλικες.
Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν από τις 5 Οκτωβρίου 2026 έως τις 5 Ιουνίου 2027, με συνολική διάρκεια 30 εβδομάδων, εξαιρουμένων των σχολικών διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την 1η έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2026 αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρώνεται και η εξόφληση του ποσού συμμετοχής μέσω της πλατφόρμας JCCSmart.
Το ετήσιο κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα €80, €100 ή €120, ανάλογα με τη διάρκεια της εβδομαδιαίας δραστηριότητας. Για τα τμήματα Εισαγωγή και Πρακτική στη Ρομποτική το κόστος ανέρχεται στα €120, ενώ για τις δραστηριότητες Τένις και Kangoo Boots στα €150 ετησίως.
Σύμφωνα με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, οι θέσεις θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας, ενώ η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μόνο μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Σε περίπτωση που κάποια δραστηριότητα δεν συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετεχόντων, δεν θα πραγματοποιηθεί και τα καταβληθέντα ποσά θα επιστραφούν.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22 797870, καθημερινά από τις 08:30 έως τις 15:00, ή να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας και των επίσημων σελίδων του Δήμου Λευκωσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.












