Κοινοτάρχης Επισκοπής για συνενώσεις: Ίσως κινηθούμε νομικά

Κοινοτάρχης Επισκοπής
Reading Time: < 1 minute

Ο κοινοτάρχης Επισκοπής, κ. Προδρόμου, φαίνεται να διαφωνεί έντονα στις προτάσεις του Υπουργού Εσωτερικών για την συμπερίληψη της Επισκοπής στον μεγάλο βιομηχανικό Δήμο στη Λεμεσό.

Με έντονο ύφος, ο κ. Προδρόμου σε μεσημεριανή εκπομπή είπε πως «έχουμε επιστολές από τον Υπουργό Εσωτερικών οι οποίες αναφέρουν ότι δεν θα συμμετείχαμε και θα συμμετείχαν τα χωριά που έδειξαν ενδιαφέρον για τον μεγάλο Δήμο», εξηγώντας πως παρά την αρχική ανακοίνωση του, στην οποία δεν αναφέρθηκε το όνομα της Επισκοπής και του Καντού, εκ των υστέρων έρχεται και κάνει προσθήκη των δύο περιοχών, καταλήγοντας να διερωτάται αν στην Κύπρο τελικά έχουμε Δικτατορία.

Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της Επισκοπής, ο κ. Προδρόμου υπογράμμισε, στρέφοντας τα πυρά του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, πως ετοιμάζονται να λάβουν τα αναγκαία μέτρα και εάν χρειαστεί να κινηθούν νομικά εναντίον του. Όπως εξήγησε, εκείνο που τον ενοχλεί είναι που οι υποσχέσεις του Υπουργού ήταν άλλες και οι ανακοινώσεις του άλλες. «Δεν θέλω να θεωρούμαστε κοροΐδα» είπε κλείνοντας ο κοινοτάρχης.

In the news
Load More