Μια νέα ξύλινη κούνια τοποθετήθηκε στην Παραλία Λούμα στον Πρωταράς, δημιουργώντας ακόμη ένα σημείο ενδιαφέροντος για όσους επιλέγουν την περιοχή για τη βόλτα ή το μπάνιο τους.
Η ξύλινη κατασκευή εγκαταστάθηκε σε σημείο κοντά στη Μαρίνα Παραλιμνίου, το αλιευτικό καταφύγιο και το εξωκλήσι του Άγιος Νικόλαος, προσφέροντας όμορφη θέα προς τη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή.
Η κούνια κατασκευάστηκε από το προσωπικό του Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας και τοποθετήθηκε στο πλαίσιο παρεμβάσεων που, σύμφωνα με τον Δήμο, αποσκοπούν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, καθώς και στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των επισκεπτών.
Ήδη, η νέα προσθήκη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων επισκεπτών, με αρκετούς να τη χρησιμοποιούν ως σημείο φωτογράφισης και χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.













