Ξήλωσαν το ιστορικό ρολόι των Κανναβιών

Απογοήτευση επικρατεί ανάμεσα στους κατοίκους της κοινότητας των Κανναβιών τις τελευταίες ημέρες, καθώς «εξαφανίστηκε» το ιστορικό ρολόι.

Σύμφωνα με το κοινοτικό Συμβούλιο που κοινοποίησε το πρόβλημα στη σελίδα Kannavia Cy στο Fb, το Ρολόι για δεκαετίες πληροφορούσε τους Κατοίκους των Κανναβιών αλλά και τους περαστικούς για την ώρα και την θερμοκρασία στο χωριό. Δυστυχώς δεν υπάρχει πια αφού ήταν μια χορηγία της ΣΠΕ Κανναβιών και Αγίας Ειρήνης, που αποτελούν παρελθόν.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

«Είναι λυπηρό να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων ενεργειών. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να προκαλούν απορία και λύπη στο κόσμο», αναφέρει το Κοινοτικό Συμβούλιο ζητώντας πληροφόρηση για το συμβάν από την Ελληνική Τράπεζα.

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More