Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου και ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής πραγματοποίησαν σήμερα περιφερειακή σύσκεψη με κοινοτάρχες της Επαρχίας Πάφου.
Στη σύσκεψη, όπως αναφέρει το ΓΤΠ, συμμετείχαν αρμόδιοι λειτουργοί των εμπλεκόμενων κυβερνητικών τμημάτων και οι κοινοτάρχες των κοινοτήτων: Γουδί, Χόλι, Σκούλλι, Θελέτρα, Τσάδα, Γιόλου, Κάτω Αρκουδάλεια, Τίμη, Αναρίτα, Κελοκέδαρα, Σαλαμιού και Μαμώνια. Στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που πραγματοποίησαν οι τρεις Υπουργοί με τους 12 κοινοτάρχες στα Γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, αιτήματα και προτάσεις των κοινοτήτων για αναπτυξιακά και κατασκευαστικά έργα, για βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο, για στήριξη των αγροτικών δραστηριοτήτων, για δημιουργία χώρων πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριοποίησης καθώς και για άλλα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των κατοίκων.
Ο Υπουργοί θα συνεχίσουν τις από κοινού περιφερειακές συσκέψεις και συναντήσεις, με στόχο τη στήριξη και την επίλυση των προβλημάτων των κοινοτήτων της υπαίθρου καθώς και την περαιτέρω προώθηση αναπτυξιακών και άλλων έργων, όπου αυτό είναι αναγκαίο.