Τα ιερά λείψανα του Αγίου Παντελεήμονα στην Κάτω Ακουρδάλεια

Αγίου Παντελεήμονα στην Κάτω Ακουρδάλεια
Reading Time: < 1 minute

Στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα που κτίστηκε από το 1960 στο μικρό χωριουδάκι της Κάτω Ακουρδάλειας θα βρίσκονται για προσκύνημα τα ιερά λείψανα του Αγίου στις 26 και 27 Ιουλίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Πανίκος Ιωαννίδης ανακοίνωσε μάλιστα πως τα ιερά λείψανα εκτίθεται για 7η συνεχόμενη χρονιά και θα παραμείνουν για προσκύνημα καθ`όλη την διάρκεια και της ημέρας της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα.

Δείτε επίσης:  Συνενώσεις: Παραιτήθηκε ο Κοινοτάρχης Κάτω Δρυς μετα την εξαγγελία ΥΠΕΣ

H εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Παντελεήμονα Κάτω Ακουρδάλειας είπε ανακοινώνει ότι στις 26 και 27 Ιουλίου θα βρίσκονται για προσκύνημα στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Κάτω Ακουρδάλεια τα ιερά λείψανα του Αγίου από τις 19:00 το βράδυ της 26ης Ιουλίου και θα παραμείνουν καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας της γιορτής του Αγίου και ευχήθηκε όπως στο μέλλον φιλοξενηθούν μόνιμα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Κάτω Ακουρδάλεια.

Δείτε επίσης:  Συνενώσεις: Παραιτήθηκε ο Κοινοτάρχης Κάτω Δρυς μετα την εξαγγελία ΥΠΕΣ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, του εσπερινού θα προστεί ο Αρχιμανδρίτης Τυχικός και της θείας λειτουργίας Πάτερ Θεόδωρος Ιερέας του Νέου Χωρίου . Αυτές τις ημέρες κυρίως, συνέχισε ο κ. Ιωαννίδης, αλλά και καθόλη την διάρκεια του χρόνου την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα επισκέπτονται χιλιάδες πιστών .

Πρόσθεσε επίσης, πως το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα ήταν παλιό και ανακαινίστηκε το 1960.
ΚΥΠΕ

In the news
Load More